Friday, November 12, 2004

Udvarias fenyegetes

"Akkor most szeretném õket utoljára udvariasan megkérni, hogy szedjék le azt az egy-két megmaradt weboldalt, amelyen tovább folytatják a pofátlankodást, és fejezzék be az üres fenyegetõzést is, illetve a szerverünk elleni DOS-támadásokat. Kedves netcigányok, döntsétek el, fontos-e nektek ez a hecc annyira, hogy szeretnétek kipróbálni, mi történik, ha folytatjátok. Észrevehettétek már, hogy nem beszélek a levegõbe, és sosem fenyegetõzök, ha nem tudom valóra váltani. "


Az a jo hogy tobb rendorsegi eljarassal a nyakamban meg mindig fenyegetozok. Miutan kiderult hogy a "taggerek" megvereset nem uszom meg, a tonyos ugy miatt is eljaras indult ellenem, az APEH ram maszott a szamlak miatt, tovabbra is fenyegetozom es megprobalok mindenkit bemocskolni aki nem militarista geci mint en.

Fenyegetozni jo, mast sem tudok mint fenyegetozni es loydi haverommal melysegi felderitoset jatszani Budapesten ugyan a haboru tobb mint 50 eve vegetert. Lehet hogy par hetig majd nem tudok postolni mert a sitten csak dialup van es a 3 kancigany cellatarsammal kell osztozni a savszelen.

vegyetek polot konyvet kutyat van meg par hasznalt edenyem
(bazmeg kurva draga az ugyved)

http://tomcatpolo.hu


0 Comments:

Post a Comment

<< Home